Дружная семейка (на укр яз.)

Дружная семейка (на  укр яз.)

– Та я бачу тебе це не надто турбує?

– Звісно, що ні. Ти красивий мужчина і дуже мені подобаєшся. Я рада, що можу подарувати тобі хоч кілька хвилин блаженства.

– Те, що ти зараз зі мною проробляєш, не кожна жінка може.

– А моя сестра може?

– Може, вона все може, але не завжди хоче.

– То ти тепер кожного разу, коли вона не захоче, стрибатимеш на мене?

– Якщо ти цього захочеш, – відповів я і поцілував її в губи.

Мій боєць, що прокинувся, до цього моменту знайшов минулу твердість і переставши миритися з відведеною йому пасивною роллю, засувався. Я віджався на руках і із захопленням дивився на розпростерте піді мною тіло молодої дівчини.

– Красунечко ти моя, – вимовив я, входивши в неї на всю довжину, – яскраво-червона квіточка.

Зробивши декілька рухів тазом, я вийняв член з теплої і ніжної піхви і, подавшись тілом до її обличчя, встромив свого друга в не менше ніжний рот, підклавши долоню під голову Олі. Вона знову дивилася на мене широко розплющеними очима, майже не мигаючи і повністю віддавши ініціативу в мої руки. Головка мого члена лоскотала її піднебіння, зволікала щоку, зображаючи флюс, що роздувся, прагнула проникнути в горло. Я збрехав, коли сказав, що моя мила дружина Наталя може все: у неї ніколи не виходило заковтнути член на всю його довжину, боялася задихнутися. У Олі ж, не дивлячись на її молодість, такої проблеми, схоже, не виникало; вона просто затримувала дихання і покірливо пропускала член до самого кінця, вмудряючись навіть іноді захопити нижньою губою мошонку. Це було рідкісне уміння і в ці хвилини я дякував долі за те, що вона послала мені цю чудову дівчинку.

Тут я пригадав про її забуту мною промежину. Мені стало трохи соромно за себе і я поміняв позицію: не виймаючи члена з її рожевого рота перекинувся і опустився лицем до її ніг, вп’явшись губами в дівоче лоно. Оля здригнулася і відповіла мені рухом тазу, подававшись на зустріч і розсовуючи коліна. Її губи твердіше обжали мій закам’янілий член, а долоні вчепилися в мої сідниці. У такому положенні ми дуже довго лизали і смоктали один одного, – після двох перших оргазмів моя «гармата» не поспішала стріляти і була готова до подвигів в славу жінки. Я не поспішав з фіналом і знову перекинувшись, увійшов до її лона, повністю накривши її своїм тілом. Мій білий зад, зробивши пару легких рухів вгору-вниз, відразу перемкнувся на останню швидкість.

Дівчина відкинула голову, підставивши під мої поцілунки свою шию з гостро кадиком, що випирався, і стогнала. Її нігті боляче дряпали мою спину. Я ні на секунду не зупинявся. Стогони родички переросли в крики, тіло почало звиватися піді мною, я відчував, що її стрясає оргазм. Швидким рухом я закинув дівочі ноги собі на плечі і продовжив.

Її рука потягнулася до промежини і, знайшовши язичок клітора, залишилася внизу. Я бачив як її пальці жорстко тереблять його, і ця картинка підхльоснула мене – я кінчив, не менш бурхливо, чим в перші два рази: перші фонтанчики сперми виплеснулися в піхву, а останні я, вийнявши член і нахилившись над дівочими грудьми, направив їй на шию; потім поклав член між її грудей, здавив їх і видавив з себе останні краплі…

Пізніше, голі, ми пили на кухні апельсиновий сік і мовчки розглядали один одного. Допивши свій стакан, Оля сіла мені на коліна, лицем до мене і сказала:

– Ти знаєш, мені дуже сподобалося з тобою. Так у мене ще ні з ким не було.

– Ти ризикуєш, – сказав я, відчуваючи як мій член від цих слів і близькості її тіла знову набирає силу.

– Можеш робити це зі мною скільки хочеш, – відповіла вона, зрозумівши про що я. І додала, – і коли хочеш.

Підвівши свій задок вона зловила мій ще не затверділий, але вже здатний до проникнення член і. направивши його в своє лоно, знову сіла. Поволі рухаючи тазом вимовила:

– Я боялася ззаду. Ніколи раніше цього ні з ким не робила. Ні звичайно вставляла палець, але приємних відчуття не переживала. А сьогодні випробувала. Хоча спочатку було боляче, а в один з моментів дуже боляче. Але потім прийшла якась легкість, я так добре відчувала твій член що терзає мою бідну дзюрку, що це зворушило мене неймовірно. Я кінчала нескінченно довго.

– А сперму тобі раніше доводилося пробувати? – запитав я.

– Один або два рази, – один хлопець нагодував в поході, на природі все якось легше і природніше відбувається. Але твоя смачніше, твоя дуже смачна, – і з цими словами Оля злізла з мене, опустилася на коліна затиснула мій вологий від її слизу член в кулак і, продовжуючи дивитися мені в очі, ввела його в свій рот. На цей раз вона була зосереджена, видно, дівчині хотілося принести мені ще більше задоволення, – і вона добилася свого: я застогнав, потім заричав, подаючи свою іграшку на зустріч її ковтальним рухам, узяв її за волосся і здійснив те, чого забажав ще при першому зляганні – різко насаджував її голову на себе, проникаючи їй в самий глиб горла і торкаючись яйцями її гострого підборіддя.

Відчувши, що я зараз проллюся, Оля трохи відсунулася і довершуючи справу кулачком, направила струмені сперми, що виривалися, в свій широко відкритий рот, потім в очі і знову в рот. В результаті все її обличчя заблищало від білої вологи, що покрила його, вона зробила ще декілька прощальних рухів кулачком, лизнула мою тремтячу головку і затихнула вткнувшись головою мені в коліна.

Через якийсь час ми розлучилися, скоро з роботи повинні була повернутися моя дружина. Поцілувавши її на прощанні, я прийняв душ і завалився спати. Спав я міцно і солодко: мені снилася гола Оля…

Надалі ми регулярно, хоч і не часто, віддавалися любовним втіхам. Оля приїздила до нас в гості і знайшовши вільну хвилину ми віддавалися справжнім сексуальним оргіям. Дівчина наскільки захопилася цією справою, що навіть її заміжжя не стало для нас перешкодою. На саме своє весілля Оля потребувала від мене специфічного, весільного подарунку. Вона забажала зайнятися зі мною любощами під час святкування її заміжжя.

Після невеликих вагань я згодився задовольнити її незвичну примху. Для цього ми вибрали ванну кімнату ресторану де відбувалася весільна забава. Дочекавшись поки гості достатньо сп’яніють, а жених захопиться танцями Оля змовницьки підморгнула мені, і ми обоє поспішили до місця нашого майбутнього гріхопадіння. Тут замкнувши двері не гаючи часу приступили до справи.